JAJKA FASZEROWANE NA  DWA SPOSOBY - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         JAJKA FASZEROWANE NA  DWA SPOSOBY    
 
    
        JAJKA FASZEROWANE NA  DWA SPOSOBY
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        •	4 ugotowane jajka na twardo
FARSZ Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM:
•	100 g wędzonego łososia
•	3 łyżki majonezu
•	pieprz
•	Koperek i cząstki cytryny do dekoracji
FARSZ ZIOŁOWY:
•	1 łyżka posiekanego koperku
•	1 łyżka posiekanej natki pietruszki
•	1 łyżka posiekanego szczypiorku
•	3 łyżki majonezu
•	Natka pietruszki do dekoracji
•	Sól, pieprz
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Jajka obierz ze skorupek, przekrój na pół i wyjmij żółtka. Żółtka z każdych 2 jajek połóż oddzielnie.
Przygotuj farsz z łososiem: łososia i żółtka drobno posiekaj. Dodaj majonez, dopraw pieprzem i wymieszaj. Nałóż je w cztery połówki jajek. Udekoruj koperkiem i cząstkami cytryny.
Farsz ziołowy: żółtka drobno posiekaj, dodaj koperek, natkę i szczypiorek Dodaj majonez, sól, pieprz i dobrze wymieszaj. Nałóż je w pozostałe połówki jajek. Udekoruj natką pietruszki. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.