Chodzi mi o takie kotleciki bez mięska. Robiłam już różne z kaszy gryczanej, z kapusty( smakują jak z ryby), z jajek, ziemniaczane..
Może macie jakieś inne ciekawe pomysły na jarskie kotleciki? A może i mięsne inaczej?
26 marca 2014 08:53 | ID: 1097499
Chodzi mi o takie kotleciki bez mięska. Robiłam już różne z kaszy gryczanej, z kapusty( smakują jak z ryby), z jajek, ziemniaczane..
Może macie jakieś inne ciekawe pomysły na jarskie kotleciki? A może i mięsne inaczej?
26 marca 2014 08:56 | ID: 1097500
oprócz tych co wymieniłaś robiłam jeszcze z kalafiora - mi smakowaly
26 marca 2014 09:26 | ID: 1097514
Z ryby też mogą być, jak również kotlety a'la gołąbki - teraz takie jemy u córki - są smaczne...
26 marca 2014 11:48 | ID: 1097587
A z ryżu, wyjdą? Czy to lepiej na placki przerobić?
26 marca 2014 11:55 | ID: 1097592
Własnie zajadam z łososia ze szpinakiem. pycha.
26 marca 2014 11:56 | ID: 1097593
Po prostu ziemniaczane. Albo z farszu takiego jak na ruskie pierogi.
26 marca 2014 11:57 | ID: 1097594
Bardzo dobre sa z cukini.
26 marca 2014 12:15 | ID: 1097603
Bardzo dobre sa z cukini.
To zetrzeć na tarce jak do placków?
26 marca 2014 12:19 | ID: 1097605
Stokrotko na grubych oczkach tarki.Jak masz młodą cukinie to dobrze obmyj nie obieraj zetrzyj w całości.Możesz dodać też ziemniaków.
26 marca 2014 12:27 | ID: 1097608
26 marca 2014 12:38 | ID: 1097613
Ser zółty, soja.
26 marca 2014 14:46 | ID: 1097669
Kotlety robiłam też ze zmielonych pieczarek:)
26 marca 2014 14:55 | ID: 1097672
Ser zółty, soja.
Właśnie myślałam o kotletach sojowych...
http://dietetycyonline.pl/artykul/798/Kotlety_sojowe
26 marca 2014 17:27 | ID: 1097705
Kiedyś robiłam kotlety z kapusty - pyszne były .
26 marca 2014 17:44 | ID: 1097728
Kiedyś robiłam kotlety z kapusty - pyszne były .
A ja zawsze miałam spróbować i nigdy się jakoś nie zebrałam..
26 marca 2014 19:11 | ID: 1097773
Ja widziałam przepis na kotlety ze szpinaku i cieciorki.
26 marca 2014 20:08 | ID: 1097787
Kotlety z kani. Bierzesz takiego grzyba, doprawiasz, panierujesz, smażysz na oleju i wychodzi pyszne jedzenie. Tylko na kanie trzeba uważać, bo są podobne do muchomora sromotnikowego.
26 marca 2014 20:44 | ID: 1097809
Kotlety z kani. Bierzesz takiego grzyba, doprawiasz, panierujesz, smażysz na oleju i wychodzi pyszne jedzenie. Tylko na kanie trzeba uważać, bo są podobne do muchomora sromotnikowego.
uwielbiam kanie mniam..a z cukinii pychotka w lato często je robie.
26 marca 2014 20:47 | ID: 1097810
Kotlety z kanii robiła moja Mama... Mniam..Całkowiecie o nich zapomniałam... Sama nie odważę się zrobić, bo tak długo już kanii nie widziałam, że nie odważę się...
27 marca 2014 00:10 | ID: 1097863
Kotlety z kanii robiła moja Mama... Mniam..Całkowiecie o nich zapomniałam... Sama nie odważę się zrobić, bo tak długo już kanii nie widziałam, że nie odważę się...
Kanię można zastąpić boczniakiem:)
Moja mama robiła kotlety z chleba ale nei wiem jak
27 marca 2014 04:52 | ID: 1097867
Kotlety z kanii robiła moja Mama... Mniam..Całkowiecie o nich zapomniałam... Sama nie odważę się zrobić, bo tak długo już kanii nie widziałam, że nie odważę się...
Kanię można zastąpić boczniakiem:)
Moja mama robiła kotlety z chleba ale nei wiem jak
kotlety zboczniaka są pyszne .
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.