Farsz do krokietów (z kapusty)  - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Farsz do krokietów (z kapusty)     
 
    
        Farsz do krokietów (z kapusty) 
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        1/4 kg kiszonej kapusty 
1/2 kg pieczarek 
2 łyżki oliwy 
sól, pieprz do smaku                     
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Kiszoną kapustę kroimy, wkładamy do garnka, dolewamy trochę wody i gotujemy 20 minut na wolnym ogniu.
Pieczarki obieramy, kroimy na cienkie plasterki i podsmażamy na oliwie. Odstawiamy. Ugotowaną kapustę wyciskamy z wody i mieszamy z pieczarkami. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Gotowy farsz nakładamy na naleśniki, zawijamy w krokiety i podsmażamy. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.