Marynata ze świeżym rozmarynem i czosnkiem  - przepis. Przepisy na Przetwory i marynaty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Marynata ze świeżym rozmarynem i czosnkiem     
 
    
        Marynata ze świeżym rozmarynem i czosnkiem 
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        2 gałązki rozmarynu 
150 ml oliwy 
2 łyżki białego octu winnego 
3 posiekane ząbki czosnku 
pół łyżki utuczonych ziaren pieprzu                     
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Rozmaryn umyć, osuszyć, listki oberwać i drobno posiekać. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Włożyć mięso do płytkiego naczynia i polać marynatą. Marynować mięso godzinę od czasu do czasu odwracać.
Marynata do: 1 kg jagnięciny, wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, kurczaka i indyka. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.