Grzyby zapiekane w mleku kokosowym - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Grzyby zapiekane w mleku kokosowym    
 
    
        Grzyby zapiekane w mleku kokosowym
        
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        300 g świeżych grzybów
1 por
1 pomidor
masła
2,5 szklanki mleka kokosowego 
2 łyżki słodkiego sosu chili
1 / 2 łyżeczki soli                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Pokroić pieczarki w plasterki. Opłukać i pokroić pora. Pomidory pokroić w kostkę. Grzyby podsmażyć na maśle na patelni. Dodać mleko kokosowe, por, słodkie chili i sól. Gotować na małym ogniu ok. 1 minuty. Wymieszać z pomidorami. Podawać z ryżem i (lub) goździkami.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.