Mini świderki czekoladowe z musem mascarpone, nektarynką i syropem klonowym - przepis. Przepisy na Sałatki owocowe, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Mini świderki czekoladowe z musem mascarpone, nektarynką i syropem klonowym    
 
    
        Mini świderki czekoladowe z musem mascarpone, nektarynką i syropem klonowym
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        • Makaron Lubella Mini Świderki z czekoladą 1 opakowanie(400 g)
• nektarynki 4 sztuki
• serek mascarpone 250g 
• orzechy laskowe 50g
• syrop klonowy 50ml
	                     
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Makaron Lubella ugotuj według przepisu na opakowaniu. Orzechy upraż w piekarniku przez ok. 15minut (bez tłuszczu), w temperaturze 160 st.C.
Serek mascarpone rozbij, ugniatając go łyżką, aż stanie się miękki.
Ugotowany makaron wymieszaj z pokrojonymi w ósemki nektarynkami. Podaj go na serku mascarpone. Całość posyp pokruszonymi orzechami laskowymi i polej syropem klonowym.
 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.