•	200 g mąki tortowej Lubella
•	200 g mąki kukurydzianej
•	300 g wody
•	2 łyżeczki kuminu
•	2 łyżeczki ostrej papryki
•	1 łyżeczka słodkiej papryki
•	1 łyżeczka kurkumy
•	2 łyżeczki soli
•	1/4 łyżeczki pieprzu
•	8 łyżek oleju
W misce wymieszać mąkę i wszystkie przyprawy. Wodę z olejem zagotować i dodać do mąki z przyprawami. Wymieszać dokładnie drewnianą łyżką i lekko wyrobić. Odstawić do ostygnięcia. Ciasto podzielić na trzy części i rozwałkować na cieniutki placek na podsypanej mąką stolnicy. Pokroić w trójkąty, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez 10 minut.