Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i masłem orzechowym) - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i masłem orzechowym)    
 
    
        Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i masłem orzechowym)
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        2 garści „Twojego Błonnika” marki Britta
1 szklanka mieszkanki ulubionych owoców (np. malin, truskawek, kiwi, borówek)
500 ml mleka roślinnego np. kokosowego lub migdałowego
2 łyżki masła orzechowego
listki mięty do ozdoby
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                1. Do miseczek wsyp po garści „Twojego Błonnika” marki Britta dodaj mleko roślinne (w zależności od preferencji może być zimne lub ciepłe).
2. Owoce oczyść, umyj. W razie potrzeby większe owoce poprzekrawaj.
3. Do miseczek z mlekiem oraz „Twoim Błonnikiem” dodaj owoce, łyżkę masła orzechowego, a na koniec miętę.
4. Tak przygotowany posiłek jest gotowy do spożycia.
Smacznego!
 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.