Rolki z pieczywa tostowego z dipem paprykowym - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
          Rolki z pieczywa tostowego z dipem paprykowym    
 
    
         Rolki z pieczywa tostowego z dipem paprykowym
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - 6 kromek pieczywa tostowego 
- 12 plasterków sera Gouda MSM Mońki 
- 1 świeża papryka czerwona
- 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów
- 80 g pomidorów suszonych w oleju 
- papryka chilli, sól do smaku
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Świeże pieczywo tostowe rozwałkować wałkiem na ok. 0,5 cm. Na każda kromkę położyć po dwa plasterki sera żółtego i ciasno zwinąć. Zgrillować z dwóch stron na patelni na złot kolor.
Przygotować dip: paprykę pokroić w cząstki i chwilę podsmażyć na oleju z pomidorów. Dodać paprykę chilli i doprawić solą do smaku. Zblendować na gładką masę, ostudzić i przelać do miseczek.
Smacznego!
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.