Tort z migdałami, owocami i kremem mascarpone - przepis. Przepisy na Torty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Tort z migdałami, owocami i kremem mascarpone    
 
    
        Tort z migdałami, owocami i kremem mascarpone
        
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - 4 opakowania serka mascarpone
- duże opakowanie zimnej śmietany 36%
- 4 łyżki cukru pudru
- jasne spody tortowe
- 50g płatków migdałowych
- ulubione owoce
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Śmietanę ubijamy na sztywno, pod koniec dodajemy cukier puder. Przygotowaną śmietanę łączymy z serkiem mascarpone i krótko ubijamy. Spody tortowe przekładamy gotową masą oraz sezonowymi owocami. Wierzchnią warstwę tortu dekorujemy kremem i posypujemy podprażonymi płatkami migdałów. Smacznego!
                
              
    
    
    
    
    
    
 
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
 
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
 
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.