Włoskie tosty  z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi - przepis. Przepisy na Kanapki i tosty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Włoskie tosty  z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi    
 
    
        Włoskie tosty  z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
        
        
     
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        •	4 kanapki chleba tostowego,
•	1 kulka sera mozarella,
•	paczka pomidorków koktajlowych,
•	2 łyżki oliwy,
•	świeża bazylia,
•	ulubione zioła, np. prowansalskie,
•	sól, pieprz.
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Rozgrzej piekarnik do 180°.  W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp  wybranymi ziołami. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.