Dyniowo-korzenna kawa latte - przepis. Przepisy na Kawy i herbaty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Dyniowo-korzenna kawa latte
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
dynia mrożona w kostce
mleko
kawa
syrop klonowy
cynamon
Sposób przyrządzenia:
Wpierw gotujemy dynię z odrobiną wody, a potem blendujemy na mus. Mus przekładamy do wysokiej szklanki. Wlewamy 1 łyżeczkę syropu klonowego. Potem podgrzewamy mleko i spieniamy je za pomocą spieniacza. Mleko delikatnie wlewamy do szklanki. Zaparzamy kawę. Wlewamy ją po ściance do szklanki. Wierzch posypujemy delikatnie cynamonem. I gotowe.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.