Dyniowo-korzenna kawa latte - przepis. Przepisy na Kawy i herbaty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Dyniowo-korzenna kawa latte
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        dynia mrożona w kostce 
mleko
kawa
syrop klonowy
cynamon                     
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Wpierw gotujemy dynię z odrobiną wody, a potem blendujemy na mus. Mus przekładamy do wysokiej szklanki. Wlewamy 1 łyżeczkę syropu klonowego. Potem podgrzewamy mleko i spieniamy je za pomocą spieniacza. Mleko delikatnie wlewamy do szklanki. Zaparzamy kawę. Wlewamy ją po ściance do szklanki. Wierzch posypujemy delikatnie cynamonem. I gotowe. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.