Roladki z nadziewane żółtym serem na sałatce z botwiny - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Roladki z nadziewane żółtym serem na sałatce z botwiny    
 
    
        Roladki z nadziewane żółtym serem na sałatce z botwiny
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        •	½ kg mięsa mielonego wieprzowo – wołowego
•	200 g kiełbasy podwędzanej
•	150 g sera żółtego Edamskiego MSM Mońki
•	2 jajka
•	3 ząbki czosnku
•	2 łyżeczki oregano
•	1 łyżeczka sosu sojowego
•	bułka tarta
•	sól, pieprz
•	olej do smażenia
•	dwie duże garści młodej botwiny
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Do mięsa mielonego dodać zmieloną na maszynce kiełbasę, pokrojony w paseczki ser, jajka i wszystkie przyprawy. Całość dokładnie wymieszać i uformować wałeczki. Każdy obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać na sałatce z młodej botwinki.
Smacznego!
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.