Golonka pieczona z ziołami - przepis. Przepisy na Sztuka mięsa, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Golonka pieczona z ziołami
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        Składniki: 
- Golonka pieczona 
- świeże zioła: rozmaryn, oregano, pietruszka
- kilkanaście ziarenek zielonego pieprzu
Składniki na sos śmietanowo – musztardowy:
- 3 łyżki musztardy sarepskiej
- 2 łyżki śmietany 12%
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Golonkę kładziemy na ruszt i układamy na niej gałązki ziół oraz obsypujemy zielonym pieprzem. Grillujemy z obu stron aż zarumieni się na złoty kolor.
Golonka świetnie smakuje z sosem musztardowo – śmietanowym albo po prostu z chrzanem.
 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.