Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru - przepis. Przepisy na Potrawy z jajek, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru
Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- jajka – 10 szt.
- wędzony łosoś – 100 g
- majonez premium Tarsmak – 2 łyżki
- ostra papryka - do smaku
- czerwony kawior - do dekoracji
- natka pietruszki - do dekoracji
Sposób przyrządzenia:
Jajka gotujemy na twardo, a następnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy je widelcem. Łososia drobno kroimy i dodajemy do żółtek. Całość mieszamy z majonezem i ostrą papryką. Wypełniamy połówki jajek farszem. Podajemy udekorowane natką pietruszki i czerwonym kawiorem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.