Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowym - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowym    
 
    
        Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowym
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - bagietka pszenna – 8 kromek o szerokości 1 cm
- 2 średnie pomidory
- 1 łyżka sosu musztardowo-paprykowego Tarsmak
- 3 ząbki czosnku
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 4 gałązki świeżej bazylii
- sól, świeżo zmielony pieprz
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Pomidory pokroić w drobną kostkę, dodać sos musztardowo-paprykowy marki Tarsmak, posiekany drobno czosnek i bazylię. Doprawić do smaku solą, świeżo zmielonym pieprzem, dodać oliwę i wymieszać. Nakładać na ciepłe tosty przygotowane z bagietki.
 
Smacznego!
 
Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.