Parówki Paryżanki po kanadyjsku - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Parówki Paryżanki po kanadyjsku    
 
    
        Parówki Paryżanki po kanadyjsku
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - 8 parówek Paryżanki ZM Pekpol
- 4 plastry żółtego sera 
- 8 plastrów wędzonego boczku 
- szczypta ostrej papryki
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Ser pokroić na długie paski. Na każdej parówce należy zrobić podłużne nacięcie i włożyć ser, a następnie posypać papryką. Parówki Paryżanki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 7 minut.
Podawać z białym pieczywem i sałatką z pomidorów. Smacznego! 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.