Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów    
 
    
        Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        - Szynka w galarecie ZM Pekpol
- 3 łyżki musztardy francuskiej 
- 2 łyżki kaparów z zalewy 
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 3 łyżki majonezu 
- garść pokrojonej natki pietruszki
- 1 łyżka cukru 
- pieprz czarny do smaku 
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy. 
 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.