Wielkanocna pasta jajeczna w wafelkowych skorupkach jajek. - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Wielkanocna pasta jajeczna w wafelkowych skorupkach jajek.    
 
    
        Wielkanocna pasta jajeczna w wafelkowych skorupkach jajek.
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        1 pęczek rzodkiewki
1 pęczek szczypiorku
4 jajka
2 łyżki majonezu
skorupki waflowe
sól i pieprz                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Jajka gotujemy na twardo, drobno siekamy wraz ze szczypiorkiem. Rzodkiewkę kroimy w drobną kosteczkę. Całość mieszamy, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy w skoprupkach waflowych.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.