![](http://familie.pl/lib/tiny_mce/plugins/emotions/images/icecream.gif)
![](http://familie.pl/lib/tiny_mce/plugins/emotions/images/lol.gif)
7 grudnia 2010 12:06 | ID: 346020
7 grudnia 2010 12:09 | ID: 346023
7 grudnia 2010 12:09 | ID: 346025
7 grudnia 2010 12:10 | ID: 346026
7 grudnia 2010 12:18 | ID: 346035
7 grudnia 2010 12:19 | ID: 346038
7 grudnia 2010 13:07 | ID: 346078
7 grudnia 2010 13:30 | ID: 346099
7 grudnia 2010 13:46 | ID: 346117
7 grudnia 2010 15:24 | ID: 346292
7 grudnia 2010 15:26 | ID: 346294
7 grudnia 2010 15:29 | ID: 346297
7 grudnia 2010 15:31 | ID: 346300
7 grudnia 2010 15:41 | ID: 346317
7 grudnia 2010 15:50 | ID: 346331
7 grudnia 2010 16:41 | ID: 346387
7 grudnia 2010 17:46 | ID: 346431
7 grudnia 2010 18:10 | ID: 346458
7 grudnia 2010 18:11 | ID: 346459
7 grudnia 2010 18:19 | ID: 346466
7 grudnia 2010 18:26 | ID: 346469
sery plesniowe sa bezpieczne dla kobiet w ciazy jesli sa produkowane z mleka pasteryzowanego (czyli wiekszosc produkowanych w Polsce)
A wracajac do tematu, to czasem mam na ochote na ser plesniowy...tak jak dziewczyny wyzej lubie Brie i Camembert, czasem skusze sie na Roquefort lub Gorgonzola. Uzywam ich tez jako dodatek do sosow lub makaronow.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.