27 stycznia 2013 15:59 | ID: 899803
Frytki z duzą ilością keczupu jak najbardziej
Też bym zjadła, ale robić mi sie nie chce:P)
5 lutego 2013 16:36 | ID: 905487
a ja chyba dzisiaj zrobie sobie :)
5 lutego 2013 16:53 | ID: 905503
Ja miałam dzis do obiadu frytki :) Uwielbiam!!
24 maja 2013 15:45 | ID: 965317
własnie z Jowka jemy
10 lipca 2013 14:17 | ID: 985685
Kurczę no lubię. Wiem, że to bomba kalorii i cholersterolu ale co zrobić jak tak jest dobry smak i ta chrupkowatość. Najbardziej lubię grube domowe frytule. Te z budek, z maka czy keefsi to jest jakaś papka a nie frytka.
12 lipca 2013 00:53 | ID: 986607
jakie niezdrowe - tak bardzo lubie :) hehe chyba nie ja jedna jak czytam :P
12 lipca 2013 09:58 | ID: 986743
A lubię, lubię
12 lipca 2013 11:57 | ID: 986840
19 lipca 2013 15:34 | ID: 990718
Dziewczyny, mam nowe uzależnienie - belgijskie frytki. Są inaczej smażone, niż normalne i bardziej pulchne, przepyyyyszne! Frytki podaję z sosem delikatnym i zajadam się wieczorami. W boczki idzie, ale jaki smak na podniebieniu zostaje!
Przepis na smażenie frytek belgijskich znajdziemy w google, a na sos podaję poniżej:
Składniki:
ketchup Tortex
serek naturalny Bieluch
sól
pieprz
papryka ostra w proszku
czosnek świeży
opcjonalnie łyżeczka majonezu
Serek przekładamy do miseczki, wlewami ketchupu (tyle, aby zabarwił serek na delikatny róż), dodajemy na oko sól, pieprz, paprykę ostrą w proszku i świeży czosnek. Mieszamy i podajemy z gotowymi fyrtkami.
19 lipca 2013 20:25 | ID: 990796
właśnie poczułam zapach - ktoś sobie smaży na kolację ...
19 lipca 2013 20:27 | ID: 990798
Dziewczyny, mam nowe uzależnienie - belgijskie frytki. Są inaczej smażone, niż normalne i bardziej pulchne, przepyyyyszne! Frytki podaję z sosem delikatnym i zajadam się wieczorami. W boczki idzie, ale jaki smak na podniebieniu zostaje!
Przepis na smażenie frytek belgijskich znajdziemy w google, a na sos podaję poniżej:
Składniki:
ketchup Tortex
serek naturalny Bieluch
sól
pieprz
papryka ostra w proszku
czosnek świeży
opcjonalnie łyżeczka majonezu
Serek przekładamy do miseczki, wlewami ketchupu (tyle, aby zabarwił serek na delikatny róż), dodajemy na oko sól, pieprz, paprykę ostrą w proszku i świeży czosnek. Mieszamy i podajemy z gotowymi fyrtkami.
jezuu az sie oblizałam
19 lipca 2013 21:38 | ID: 990842
Dziewczyny, mam nowe uzależnienie - belgijskie frytki. Są inaczej smażone, niż normalne i bardziej pulchne, przepyyyyszne! Frytki podaję z sosem delikatnym i zajadam się wieczorami. W boczki idzie, ale jaki smak na podniebieniu zostaje!
Przepis na smażenie frytek belgijskich znajdziemy w google, a na sos podaję poniżej:
Składniki:
ketchup Tortex
serek naturalny Bieluch
sól
pieprz
papryka ostra w proszku
czosnek świeży
opcjonalnie łyżeczka majonezu
Serek przekładamy do miseczki, wlewami ketchupu (tyle, aby zabarwił serek na delikatny róż), dodajemy na oko sól, pieprz, paprykę ostrą w proszku i świeży czosnek. Mieszamy i podajemy z gotowymi fyrtkami.
Mniam :)
19 lipca 2013 21:39 | ID: 990843
lubimy frytki i właśnie zjemy na noc:P
19 lipca 2013 22:31 | ID: 990919
Mąż własnie sobie usmażył frytki,chyba się do nich podłącze.
19 lipca 2013 23:03 | ID: 990958
Mąż własnie sobie usmażył frytki,chyba się do nich podłącze.
Kama znowu kusisz, jutro zrobię a co ;))
19 lipca 2013 23:07 | ID: 990965
Mąż własnie sobie usmażył frytki,chyba się do nich podłącze.
Kama znowu kusisz, jutro zrobię a co ;))
to mnie Piotrek skusił,zjadł i poszedł spać,bo rano musi wstać,a ja bedę teraz zapachy wdychała;/
29 września 2013 12:13 | ID: 1023044
własnie jemy;-)
29 września 2013 16:15 | ID: 1023057
Zjadłabym:) Ale robić mi się nie chce:)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.