Dzięki pomocy naszemu familijnemu koledze, za kilka godzin spróbuję swojego pierwszego chlebka z otrębami.
Dzięki Czoper
1 kwietnia 2010 22:07 | ID: 183950
1 kwietnia 2010 22:11 | ID: 183956
Kurdę, no właśnie ciągle się piecze i obawiam się, że to źle. Jak wbijam patyczek, to się klei.
1 kwietnia 2010 22:17 | ID: 183964
1 kwietnia 2010 22:21 | ID: 183967
1 kwietnia 2010 22:24 | ID: 183969
1 kwietnia 2010 23:04 | ID: 183987
1 kwietnia 2010 23:15 | ID: 183993
1 kwietnia 2010 23:18 | ID: 183994
1 kwietnia 2010 23:23 | ID: 183998
2 kwietnia 2010 06:32 | ID: 184029
2 kwietnia 2010 06:36 | ID: 184031
2 kwietnia 2010 09:22 | ID: 184094
2 kwietnia 2010 09:40 | ID: 184105
2 kwietnia 2010 09:43 | ID: 184108
Zajrzałam z ciekawości do starej książki kucharskiej. Jest tam tylko chleb drożdżowy, nie ma na zakwasie. To mnie bardzo zdziwiło.
Moja Mama ma w planach upiec chleb na święta hi hi. Czyżby córka na ambicje wjechała
2 kwietnia 2010 17:40 | ID: 184341
2 kwietnia 2010 17:46 | ID: 184343
2 kwietnia 2010 20:03 | ID: 184443
2 kwietnia 2010 20:31 | ID: 184462
2 kwietnia 2010 20:48 | ID: 184471
2 kwietnia 2010 20:49 | ID: 184472
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.