31 marca 2010 21:37 | ID: 183083
Zdecydowanie na oleju.
Ale na wyjazdach prawie zawsze na smalcu, bo tańszy i mniejszy. Szczerze powiem, jedzenie nieporównywalnie smaczniejsze niż na oleju. Ale w domu smalcu nie używam.
31 marca 2010 21:39 | ID: 183086
31 marca 2010 22:01 | ID: 183110
31 marca 2010 22:22 | ID: 183134
31 marca 2010 22:53 | ID: 183153
31 marca 2010 23:24 | ID: 183169
1 kwietnia 2010 00:10 | ID: 183179
1 kwietnia 2010 09:05 | ID: 183279
1 kwietnia 2010 09:07 | ID: 183282
1 kwietnia 2010 09:11 | ID: 183288
1 kwietnia 2010 09:12 | ID: 183290
1 kwietnia 2010 09:12 | ID: 183291
1 kwietnia 2010 09:57 | ID: 183333
1 kwietnia 2010 10:06 | ID: 183348
1 kwietnia 2010 12:17 | ID: 183447
1 kwietnia 2010 12:20 | ID: 183453
1 kwietnia 2010 15:36 | ID: 183637
1 kwietnia 2010 16:05 | ID: 183648
1 kwietnia 2010 17:06 | ID: 183682
1 kwietnia 2010 17:43 | ID: 183698
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!