12 marca 2009 15:58 | ID: 17021
11 sierpnia 2009 12:39 | ID: 42099
11 sierpnia 2009 12:43 | ID: 42101
11 sierpnia 2009 16:16 | ID: 42179
11 sierpnia 2009 16:31 | ID: 42185
11 sierpnia 2009 16:31 | ID: 42186
11 sierpnia 2009 17:17 | ID: 42201
11 sierpnia 2009 17:29 | ID: 42205
11 sierpnia 2009 17:55 | ID: 42216
11 sierpnia 2009 18:21 | ID: 42219
11 sierpnia 2009 19:37 | ID: 42239
11 sierpnia 2009 21:38 | ID: 42277
11 sierpnia 2009 21:39 | ID: 42279
11 sierpnia 2009 23:33 | ID: 42323
12 sierpnia 2009 15:41 | ID: 42506
12 sierpnia 2009 15:42 | ID: 42508
6 stycznia 2010 14:21 | ID: 104208
Mojego dziadka jak odwiedzają jego córki, a moje ciotki -włącznie z moją Mamą- to zawsze coś tam podrzucą do jedzenia.
Dziadek to zbiera, potem mieli i dodaje do pierogów. Nikt potem tego nie chce jeść.
Nie podam Ci przepisu, bo wrogów robić nie chcę...
Moje ulubione pierogi są roboty mojej Mamy. Są to gotowane ziemniaki, przeciśnięte przez praskę z dodatkiem smażonej cebuli. Żadnych innych tak nie lubię. Przepis- gotowane ziemniaki+ smażona cebula+ przyprawy.
6 stycznia 2010 17:34 | ID: 104354
6 stycznia 2010 19:36 | ID: 104440
6 stycznia 2010 19:42 | ID: 104445
ja do farszu do pierogów ruskich dodaję jeszcze podsmażoną kiełbaskę :)
a może farsz z twarogu i kaszy gryczanej??
ugotować kaszę gryczaną dodać twaróg i cebulkę podduszoną na maśle. przyprawić solą i pieprzem! podawać z cebulką podsmażoną na masełku pychota!!!
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.