|  | 
        		lis2025
 |  | 
| Mo | Tu | We | Th | Fr | Sa | Su | 
|  |  |  |  |  | 1 | 2 | 
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 
		 
		
		
		
		
		
		        
			- 
				Sobota
				    Nadesłane przez: jkm  20-02-2010 08:32					   
 
					Dzisiejszy ranek jakiś taki smutny. Wstałam przed siódmą bo małżonek wyjeżdżał i córkę na warsztaty jeszcze podwoził, powiedział idź pośpij a ja że nie da rady bo bez niego to mi się nie chce. Więc pojechali a ja do kompa do Was przyszłam a tu cisza i spokój jak makiem zasiał, pewnie wszyscy odsypiają tydzień ile się da. Na dworze plucha straszliwa, no ale cóż chcemy wiosny to i te śniegi muszą się jakoś rozpuścić i będzie przez pewein czas brzydko, mokro i błotnisto.
 Obiadek nie będzie jakiś specjalny zrobię rosół bo dzieciaki go kochają, wrzucę szkieleta mrożonego na wodę poczekam aż się zagotuje , szumowinka won do zlewu potem duża ilość warzywek i cebulka obowiązkowo opieczona , trochę przypraw pieprz, zielę angielskie i sól. Na koniec jak już się tak pobulba z pół godzinki dorzucę czosnek i lubczyk, i doprawię vegetą jak trzeba będzie do smaku. Makaron kochany z biedronki zagotuję i jest zupka na dwa dni.
 Drugie będzie wczorajsze do tego ziemniaczki i surówka z marchewki z jabłkiem i chrzanem. Danie z Campanii wyszło superanckie na dzisiaj je też na ciepło zjemy ale jak ktoś lubi to i na zimno na chleb jest wyśmienite. Mocno czosnkiem się przegryzło i w smaku z tym serem w środku jest niesamowite.
 Desr będzie babkowy i może rogalików z ciasta francuskiego zrobię ale to jak mi się humor poprawi.
 
				    					    					    					    		
				    					    		
				    					
					    Zamknij
		    	   
						
		    	    	
			     
 
 
	
	
		
		
	
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku